Tillbaka till startsidan

Personlig träning

Med personlig träning får du en träning som är specifikt anpassad efter dina behov och förutsättningar.

Vill du ha hjälp med att komma igång med din träning? Saknar du motivation?
Personlig träning ger dig mer ut av varje träningspass. Du får kunskap om hur din kropp fungerar.
Det gör att du får en träning som är både tids och kostnads effektiv!

Din personliga tränare kan hjälpa dig med alltifrån kostrådgivning till ett individuellt anpassat träningsprogram. Och framförallt är din personliga tränare med dig under hela träningspasset. Dels för att se till att du gör dina rörelser rätt men också för att peppa dig att verkligen göra så mycket du någonsin orkar.

Inledningsvis gör den personliga tränaren en behovsanalys d v s frågar om din träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, syfte och målsättning med träningen m m. Baserat på den information du givit kommer den personlige tränaren att utforma ett personligt träningsprogram.

Den personlige tränaren håller också reda på dina framsteg genom att detaljerat dokumentera varje träningstillfälle t.ex. belastning, repetitioner, sträcka och tid. Dessutom har den personliga tränaren möjlighet att göra olika så kallade fystest, exempelvis kan du testa din kondition.
Få saker är så motiverande som att svart på vitt kunna konstatera att man har blivit starkare och fått bättre kondition eller kanske gått ner i vikt tack vare den träning man lagt ned.

Vill du ha resultat och nå dina mål?! Med planering, uppföljning och utvärdering får du hjälp med att lägga upp din träning rätt!
Dras du med en skada som inte läker? Eller är din muskeltillväxt ojämn? Gör en rörelseanalys och test av muskelbalansen.

Du kan även få hjälp med:
 

Tumbas sjukgymnastik & akupunktur
Grödingevägen 12 B 147 30 TUMBA, 08-53037370